CONEIXES LA REVISTA LOVET DE TAQUARÍ?

2019-09-06

Ja podeu consultar l'especial d'estiu de la revista Lovet de Taquarí. A la nostra clínica veterinària del Clot de Barcelona apostem per continguts i informació de qualitat sobre cures de les mascotes, així com consells que sempre ens són útils a l'hora d'assegurar el seu benestar.

Cada quant temps podeu llegir un nou número?

Cada trimestre presentarem un nou número de la revista Lovet de Taquarí, amb informació de valor d'acord amb l'època en què ens trobem. També llegirem articles atemporals, amb informació i consells que podrem aplicar en qualsevol moment de l'any. 

Què trobem en aquest número?

Aquest és un especial d'estiu, així que us expliquem com cuidar del pèl de les nostres mascotes durant els mesos de més calor, la importància de la identificació en els nostres animals de companyia, com prevenir i actuar davant d'un cop de calor i molts articles més, relacionats amb el món de les mascotes i la seva cura responsable.

Com puc llegir-la?

És molt senzill. Pots consultar aquest número de la nostra revista fent clic en aquest enllaç o bé clicant sobre la portada de la revista.

Especial d'estiu de la revista Lovet de Taquarí

Heu posat ja algun d'aquests consells en pràctica? Teniu algun dubte sobre la cura de les vostres mascotes? Podeu explicar-nos-ho per telèfon, mitjançant un correu electrònic o fent-nos una visita al nostre centre veterinari del Clot de Barcelona.