JA ÉS AQUÍ L'ESPECIAL TARDOR DE LA REVISTA LOVET DE TAQUARÍ

2019-10-11

Ja teniu disponible l'especial tardor de la revista Lovet de Taquarí. Què podem trobar en aquest número? Us aconsellem sobre les cures que necessita el pèl de la nostra mascota a la tardor, ja que és època de "muda". 

Ara que comencen a baixar les temperatures i que és època de pluges, us donem opcions per passar un dia amb el nostre animal de companyia a cobert. On podem anar de compres amb les nostres mascotes? Tenim una llista per comunitats dels establiments Pet friendy

En la revista de la nostra clínica veterinària del Clot a Barcelona també parlem de la tornada de vacances i de com afecta el canvi de rutina en les nostres mascotes. Us expliquem com suavitzar la tornada a casa i evitar així l'estrès.

Articles amb recomanacions per a la cura de la teva mascota

Com administrar els fàrmacs als nostres companys, treballar amb el nostre gos per evitar que bordi en excés, aprendre a cuidar la nostra gossa o gata durant l'embaràs, conèixer quins aliments ha de contenir el pinso o prevenir la toxoplasmosi en el nostre gat, són alguns dels articles que podràs trobar en el nostre especial de tardor. 

On puc llegir el nou número de la revista?

És molt senzill. Pots consultar aquest número de la nostra revista fent clic en aquest enllaç o bé clicant sobre la portada de la revista.

Especial d'estiu de la revista Lovet de Taquarí

Què et semblen els nostres consells? T'han resultat útils? Explica'ns a través del nostre telèfon o escriu-nos. Posa't en contacte amb nosaltres!

Esperem que els nostres consells us siguin útils. Si tens qualsevol pregunta o consulta, posa't en contacte amb nosaltres i resoldrem encantats.